Skip to content

Så funkar det

Hyr de kvadrat som du behöver

I våra hantverkarlokaler väljer du själv vad för typ av yta och utrustning du behöver. Med en kombination av funktionella kontor och fullhöjdslager kan du samla hela verksamheten på ett ställe. I kontorsdelen får du tillgång till gemensamma lunchrum, mötesrum, bastu och relax samt bemannad reception, som kan hjälpa till med samtal, paket eller liknande när du är ute på jobb.

Kontor

I våra kontorshotell får du ett eget kontor med storlek efter dina önskemål. Du får också tillgång till gemensamma ytor och får trevliga grannar i samma eller i närliggande branscher. Vi ordnar med jämna mellanrum gemensamma aktiviteter som B2B-luncher eller after works. Med en bemannad reception får du stöttning med telefoni, lokalunderhåll m.m. så att du kan fokusera på ditt arbete. Vid kortare uthyrningsperioder finns kontorsutrustning att hyra.

Lager

Hos oss får du tillgång till fullhöjdslager med takhöjd på 6,7 meter. Lagerbyggnaden är 7 meter bred för att kunna rymma två bilar och pallställage. Storlek på din lageryta väljer du själv, från 90-440 m².