Skip to content

Så funkar det att hyra lokal i Borås av oss

Hyr de kvadrat som du behöver

I våra företagslokaler i Borås väljer du själv vad för typ av yta och utrustning du behöver. Med en kombination av funktionella kontor och fullhöjdslager kan du samla hela verksamheten på ett ställe. I kontorsdelen får du tillgång till gemensamma lunchrum, mötesrum, bastu och relax samt bemannad reception, som kan hjälpa till med samtal, paket eller liknande när du är ute på jobb. Hyr ledig lokal av oss på Dina Kvadrat!

Kontorshotell

När du hyr våra kontorshotell i Borås får du ett eget kontor med storlek efter dina önskemål. Du får också tillgång till gemensamma ytor och får trevliga grannar i samma eller i närliggande branscher. Vi ordnar med jämna mellanrum gemensamma aktiviteter som B2B-luncher eller after works. Med en bemannad reception får du stöttning med telefoni, lokalunderhåll m.m. så att du kan fokusera på ditt arbete. Vid kortare uthyrningsperioder finns kontorsutrustning att hyra.

Lediga lager

Hos oss får du tillgång till fullhöjdslager med takhöjd på 6,7 meter. Lagerbyggnaden är 7 meter bred för att kunna rymma två bilar och pallställage. Storlek på din lageryta väljer du själv, från 90-440 m². Dina Kvadrat – ditt självklara val när det kommer till lediga lagerlokaler i Borås!